Favopticin erikoisvaaleat polarisoidut lasit

Lisähinta
+ 79 €
Polarisoidut aurinkolasit ovat erittäin suosittuja ja monet asiakkaamme suosivat niitä etenkin voimakkaassa auringonvalossa. Mutta on tilanteita, joissa erikoisvaaleat polarisoidut lasit voivat toimia paremmin. .

Autolla ajaminen on yksi erikoisvaaleiden polarisoitujen lasien pääasiallisista käyttötilanteista. Linssien polarisointi vähentää merkittävästi asfalttipinnalta lähtevää heijastusta – samalla kun linssit ovat riittävän vaaleat jotta ne eivät haittaa näkemistä esimerkiksi pimeässä tunnelissa.

Etenkin ammattiautoilijoiden suosima apuväline.

Lasit valmistetaan silmälasireseptisi mukaisesti.
Ne toimivat erinomaisesti myös moniteholinsseillä, jotka mahdollistavat näkemisen tarkasti sekä lähietäisyydelle että kauas. Favopticin polarisoituihin laseihin sisältyy aina kovapinta- ja heijastamattomuuskäsittely .

Voit valita minkä tahansa kehysmalleistamme, tutustu valikoimaamme täältä.

Tilaamisen kolme helppoa vaihetta::
1. Valitse kehys – näet koko valikoimamme täältä.
2. Valitse hintalaskurista joko yksiteholinssi kauas katsomiseen tai moniteholinssi (Freeform), joilla näet myös lähietäisyydelle.
Merkitse lisävalinnaksi polarisoitu linssi.
3. Rekisteröidy asiakkaaksi ja tee vielä erikoisvalinta ”30% - vaaleanharmaa”, erikoisvaalea linssi jota suosittelemme mm. autolla ajamiseen.

Erikoisvaaleat polarisoidut aurinkolasit moniteholinsseillä (Freeform), jotka antavat parhaan näkötarkkuuden ja estävät sekä tuulilasin että asfaltin häiritsevät heijastukset, maksavat ainoastaan 198-238 eur valitsemastasi kehysmallista riippuen.

Toimitus suoraan kotiosoitteeseen.

Muistathan!
Kun tilaat Favopticilta maksat ostoksesi jälkikäteen laskua vastaan - ja vasta sitten kun olet tyytyväinen silmälaseihisi.

Erikoisvaaleita polarisoituja linssejä käytetään myös Favopticin kalastuslaseissa – lisätietoa täältä.