Ohuet linssit

Tyylikkäämmät ja kevyemmät silmälasit

Mikäli silmälaseissasi on suuret voimakkuudet, voi olla houkuttelevaa päästä eroon paksuista reunoista ja painavista linsseistä. Likinäön korjaamiseen tarkoitetuissa ohuissa linsseissä on tyypillisesti ohuemmat reunat, jolloin ne ovat kevyemmät sekä miinus- että plusvoimakkuuksilla. Ohuet lasit soveltuvat hyvin yli 3 diopterin voimakkuuksille ja yli 5 diopterin voimakkuuksilla voidaan käyttää erikoisohuita linssejä.

Ohuissa linsseissä on korkeampi taittoindeksi, jolloin ne heijastavat enemmän valoa. Sen takia niihin tehdään aina heijastuksenesto-käsittely.

Lisähinta +79 €

Ohuet linssit, indeksi 1,6

Ohuet linssit indeksillä 1,6 ovat yleisimmin käytetyt. Monet asiakkaistamme tilaavat ohuet linssit jo noin 2 diopterin voimakkuuksiin. Näin linsseistä tulee noin 20% ohuemmat ja kevyemmät kuin tavallisella linssillä.

Ohuiden linssien materiaali on myös hieman kestävämpää jolloin niitä suositaan myös niin kutsutuissa kehyksettömissä malleissa.

Lisähinta +99 €

Erikoisohuet linssit, indeksi 1,67

Jos tarvitset yli 4 diopterin linssivoimakkuudet, sinun kannattaa harkita erikoisohuita linssejä. Niiden taittoindeksi on 1,67 jolloin ne ovat 35-40% ohuemmat ja kevyemmät kuin tavalliset linssit.

Selkeä hinnoittelu - ilman ylimääräisiä kuluja

Kuluttajana ja asiakkaana voit edellyttää, että hinnoittelu on selkeää ja näet helposti silmälasien lopullisen hinnan eri kehys- ja linssivaihtoehdoilla. Sen takia löydät jokaiselta tuotesivulta hintalaskurin. Testaa ja klikkaa nähdäksesi lopullinen hinta.

Toimituskulut sisältyvät hintaan.